Es presenta la 2ª edició del Màster en Autoconeixement, Transformació Emocional i Cosmovisió Espiritual 21-23.

Et presentem la nova edició del Màster en Autoconeixement, Transformació Emocional i Cosmovisió Espiritual. Aquesta formació es realitza un cap de setmana al mes, de divendres tarda a diumenge després de dinar, en un Monestir cristià de Barcelona, el Monestir de Sant Pere de les Puel.les, al carrer Anglí. El curs combina la formació de la dimensió emocional -conscient i inconscient-, la formació acadèmica des dels àmbits de la psicologia i l’espiritualitat, introducció a la meditació, al silenci, al treball corporal, introducció als textos sagrats de la tradició cristiana, a més de la convivència amb una comunitat monàstica contemplativa, en un marc de natura, calma i silenci. Les modalitats d’inscripció són molt diverses, deixant oberta la possibilitat de poder cursar la mateixa formació obtenint el títol acadèmic de Màster, o sense el títol acadèmic. En el díptic informatiu trobaràs tota la informació necessària. Si vols, ens escrius i fem sessions informatives personalitzades: fvb.psicoesp@fvb.cat

Aquí trobaràs tota la informació en pdf, t’ho pots decarregar.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s