Màster en Autoconeixement, transformació emocional i cosmovisió espiritual

L’experiència espiritual suposa una opció personal, un viatge interior que ens transforma de dalt a baix. Et proposem un màster on el treball personal està en el centre de tot: a través del coneixement de les pròpies emocions, fins i tot dels moviments més inconscients que a vegades et porten cap allà on tu no vols; a través de la convivència en el si d’una comunitat de vida espiritual; a través d’introduccions al silenci, la meditació, la contemplació…. a través d’una formació que posa en contacte el camí espiritual amb la pròpia evolució psicològica; i sempre, amb un acompanyament personal que t’ajudi a trobar allò que busques.

Descarrèga aquí el díptic i informat a: docencia@fvb.cat

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s