Taller: Viu un procés de perdó (2ª edició)

Demanar perdó i perdonar es perfilen com a processos terapèutics importants en la psicoteràpia actual i futura. Quan ens fan mal la reacció immediata i lògica és anar contra qui ens ho ha fet; aquesta reacció natural té els seus problemes….

L’objectiu del taller és viure un procés de perdó. Per això serà necessari endinsar-se en el propi món interior i reviure les diferents situacions en les que la persona s’ha quedat bloquejada. A través d’unes nocions senzilles de teoria de psicologia profunda i a través de dinàmiques diverses s’aniran desenvolupant les diferents etapes del procés de perdó.

+info aquí  docencia@fvb.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s