Et presentem el Nou Màster en: Autoconeixement, Transformació Emocional i Transformació Espiritual

Et presentem el Nou Màster en Autoconeixement, Transformació Emocional i Cosmovisió Espiritual que comencarà el pròxim mes d’octubre. El màster es farà un cap de setmana al mes, d’octubre a juny, en règim de pernoctació al Monestir de Sant Pere de les Puel.les, de Barcelona. 2019-21.Master Autoconeixement.Cartell A3

Es tracta d’un Màster experiencial que, en el període de dos cursos, integra la dimensió emocional i l’espiritual, amb sessions teòriques, tallers d’introducció a la meditació, el silenci, la meditació, l’escriptura autobiogràfica, el treball manual, la natura, els textos sagrats… convivint amb una comunitat monàstica femenina del cor de Barcelona. Els seus directors són l’Esperança Atarés, abadessa de Sant Pere de les Puel.les i ex-alumne de la FVB, i Francesc Grané, coordinador de l’Àrea de Psicologia i Espiritualitat de la FVB.

Obert a totes les edats, especialment a les generacions de 25 a 50 anys. Fes córrer aquesta informació, please! El curs està organitzat per la Fundació Vidal i Barraquer en col.laboració amb la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, ISCREB i el Monestir de Sant Pere de les Puel.les.  Pots pre-inscriure’t fent un mail a fvb.psicoesp@fvb.cat

2019-21.Master Autoconeixement.Cartell A3

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s