EL SÍMBOL i LA SEVA INTERPRETACIÓ. Invitació a obrir la mirada envers nosaltres mateixos, els altres i la realitat.

Et convidem a pensar. El divendres 16 de juny. En una jornada acadèmica que porta per títol: EL SÍMBOL I LA SEVA INTERPRETACIÓ. Invitació a obrir la mirada envers nosaltres mateixos, els altres i la realitat. Volem abordar la funció del símbol en la nostra vida quotidiana en una triple dimensió: el símbol antropològic, el símbol psicològic i el símbol en l’àmbit espiritual. Volem analitzar la doble direcció que té el símbol: des de dins cap a fora, en la creació de la realitat mental; i també des de fora cap endins d’un mateix.  Tot això ho abordarem a la XVII Jornada de Psicologia i Espiritualitat de la Fundació Vidal i Barraquer

El símbol és l’element clau del treball analític i també en el procés de d’evolució espiritual. És allò que fa possible convertir la vivència sensorial i afectiva en una experiència amb significat.  Per fer-ho, ens acompanyaran els doctors Josep Maria Esquirol, filòsof, Francesc Sáinz, psicoanalista, Jordi Font, psiquiatra, terapeuta psicoanalista i jesuïta, Jaume Aguilar, psiquiatra i psicoanalista, Víctor Cabré, psicòleg clínic, Víctor Hernández Espinosa, psiquiatra i psicoanalista i Joan-Andreu Rocha Scarpetta, fenomenòleg de les religions.

Els assistents podran participar a la SESSIÓ OBERTA del Màster d’Espiritualitat Transcultural:  JUNG I LA RELIGIÓ,  a càrrec del Dr. Amador Vega. La jornada es farà a l’Institut Universitari de Salut Mental Vidal i Barraquer. c/ Sant Gervasi de Cassoles, 88-90, 08022, telf. 93 434 00 01. Pots incriure’t ja fent un mail a:  docencia@fvb.cat

Fixa’t que hi ha descompte si es fa la inscripció amb antel·lació.

2017.06.Jornada FVB. El símbol i la seva interpretació.jpg

2017.06.Jornada FVB. El símbol i la seva interpretació

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s