7ª Edició del Postgrau d’Acompanyament Espiritual

El curs que obre una porta dins teu.

2016. Díptic Postgrau Acompanyament Espiritual 1

Es presenta la nova edició del POSTGRAU D’ACOMPANYAMENT ESPIRITUAL

El Postgrau d’Acompanyament Espiritual (PAE) presenta una nova edició, la setena: anàlisi de la pròpia experiència, seguiment personal i formació acadèmica són els tres eixos que es combinen en aquest curs d’aprofundiment psicològic i espiritual. El Postgrau, o Curs d’Expertesa, el realitzen conjuntament la Fundació Vidal i Barraquer i Cristianisme i Justícia-  EIDES, en col.laboració amb Jesuïtes Educació i la Fundació Escola Cristiana. El curs està dirigit a persones de l’àmbit sanitari, infermeres, metges, persones de l’àmbit de l’acció social i l’educació i persones que es troben acompanyant altres persones ja sigui en comunitats, parròquies… o en la pròpia família. 

En la nostra vida diària, gairebé sense voler-ho, ens trobem acompanyant persones, ajudant-les a prendre decisions, orientant-les. I també ens trobem que busquem persones amb qui compartir decisions, trobar orientació per la vida…

El Postgrau d’Acompanyament Espiritual és un curs amb dotze anys de rodatge que ha anat canviant a mesura que la societat ha anat canviant. La direcció acadèmica del curs és de Josep Rambla, teòleg, jesuïta, per part de Cristianisme i Justícia, i per Jordi Font, psiquiatra, psicoanalista i jesuïta, per part de la Fundació Vidal i Barraquer, i amb la direcció general de Francesc Riera (CiJ-EIDES) i Carles Pérez (FVB). La coordinació acadèmica és de Francesc Grané.

El curs es fa un dissabte al mes durant dos cursos lectius. Els divendres es fan grups d’anàlisi d’experiències, de 18h a 20h, i els dissabtes classe, de 9h a 14h.

Vine a informar-te’n. Les sessions informatives són els dies: divendres 15 d’abril, 6 de maig, 3 de juny,  1 de juliol, 16 de setembre, de 16:30h a 17h. Cal inscriure’s a la Sessió Informativa escrivint a: docencia@fvb.cat

Segur que coneixes persones a qui els pot interessar. Pots recomanar-lo personalment, i fer-ho córrer a través de les xarxes.

Programa i informació:

2016. Díptic Postgrau Acompanyament Espiritual

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s