Malalties de l’esperit? Salut, Salut mental i vida espiritual – XVI Jornada de Psicologia i espiritualitat (10 de juny del 2016)

En els últims mesos diversos esdeveniments de gran impacte mostraven subjectes amb motivacions religioses en la seva conducta. És fàcil anatemitzar les persones que viuen experiències religioses i que, a més a més, aquestes es veuen afectades per experiències psicopatològiques de base. És fàcil recórrer a recursos repressius, policials, judicials… però, és possible ajudar-les d’una altra forma? Com podem ajudar, des d’un punt de vista espiritual… tinguin les creences que tinguin? Les religions i les espiritualitats s’han presentat com a camins per desmuntar tota inculpació psicològica o moral amb repercussions corporals. Simone Weil deia, des d’una profunda experiència espiritual: Curar-me vol dir, en primer lloc, prendre consciència. Pot, l’espiritualitat, esdevenir un instrument terapèutic? Al llarg de la història, l’espiritualitat ha estat, precisament, identificada com un instrument de sanació. De quina manera podem contribuir-hi?

Per a consultar el cartell:

XVI. Jornades Psicologia i Espiritualitat FVB

 

XVI. Jornades Psicologia i Espiritualitat FVB

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s